Het laatste docking wat u ooit nodig zult hebben

GDS™ technologie met IntelliSkin™ door RAM® brengt voor het eerst een nieuwe standaard in tablet en smartphone docking, montage en bescherming op de markt. IntelliSkin™ is speciaal ontworpen voor alle populaire modellen tablets en smartphones en beschikt over een geïntegreerde gegoten connector, deze maakt het compatibel met elk GDS™ dock. Het is ontworpen voor repetitieve docking en voorkomt schade aan de connector op uw toestel.

RAM-GDS-DOCK-D1U

GDS® Technologie: Elk Toestel. Elke Dock. Waar dan ook.

intel-office

Kantoor

Sluit uw IntelliSkin ™ aan op een GDS ™ docking station overal in uw werkruimte, mobiel of in een kantoor. Verbeter uw productiviteit door het toevoegen van meer USB-apparaten, een luidsprekersysteem en een toetsenbord en muis direct op uw tablet om de productiviteit te verhogen. Plaats uw tablet overal in kantoor op een compatibele GDS ™ docking station om naadloos door te werken.

intel-home

Thuis

U kunt uw IntelliSkin ™ meenemen waar u maar wilt, te beginnen met elke plek rond het huis. In uw kantoor aan huis kunt u verbinding maken met internet, terwijl in de woonkamer het aansluiten van uw IntelliSkin ™ op een docking u de mogelijkheid biedt direct aan te sluiten op een set luidsprekers, of meer opslagruimte te gebruiken via USB.

intel-go

Onderweg

U kunt uw IntelliSkin ™ hoes gebruiken als een gewone beschermhoes om uw tablet en smartphone te beschermen waar ze ook naartoe gaan. Wanneer u terug gaat naar uw boot, auto of vliegtuig, zet u uw foto’s direct over van uw toestel naar een harde schijf. Het GDS ™ docking station is compatibel met bestaande RAM® Mounts voor een naadloze aanvulling aan uw RAM® arsenaal.

GDS™ Technologie

GDS ™ technologie staat voor Global Docking System Technology. RAM®heeft een nieuwe standaard ontwikkeld door het creëren van een uniform platform voor het maken van verbinding tussen elk elektronisch apparaat en een dock voor stroom en data communicatie. RAM® heeft een platform gecreëerd voor compatibiliteit tussen meerdere apparaten en docking stations, waardoor voeding en data communicatie eenvoudig en kosteneffectief gerealiseerd kunnen worden. Dit biedt voordelen aangezien apparaten blijven ontwikkelen, en stelt gebruikers in staat om kosten te minimaliseren door gebruik te maken van hun docking stations ook al wordt hun toestel vervangen.

  • Universele toegang voor het opladen en datacommunicatie
  • Intelliskin™ werkt met elke GDS ™ dock ongeacht de locatie
  • Alle apparaten kunnen verbinding maken met hetzelfde dock
  • Betrouwbaar en duurzaam bedrade verbindingen
gds1@1x
gds2@1x
gds3@1x
intel1@1x
intel2@1x
intel3@1x
intel4@1x
intel5@1x

IntelliSkin™

Een beschermende hoes voor uw tablet of telefoon

De rubberen huid biedt uw toestel naast valbescherming ook beschutting tegen krassen en ander vuil die het apparaat kunnen beschadigen.

IntelliSkin™ biedt een GDS verbinding met een GDS dock voor poortreplicatie en opladen.

De IntelliSkin™ beschikt over een geïntegreerde connector die direct in de huid gegoten is, dit voorkomt schade aan de connector van uw toestel door herhaaldelijk docken en un-docken. Aan de buitenkant van de huid zitten gegoten ruggedized docking contacten, ontworpen voor herhaaldelijk docken van uw toestel.

RAM® Mount IntelliSkin™ / GDS Video

intel-thumb1@1x

Aanvragen

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!
Aanvragen